illustratie

Van vastgoedmarketeers
gespecialiseerd in bedrijfskavels

In 2011 zijn er langzaam ideeën gegroeid voor een verfrissende aanpak van de marketing voor bedrijfskavels. Bedrijfsmatige gronden werden nog maar heel zelden verkocht en er was behoefte aan een vernieuwende aanpak.

De innovatieve plannen groeiden uit tot een nieuwe onderneming en begin 2013 is SpotCompanion opgericht. In het begin bestonden de activiteiten vooral uit het inzichtelijk en transparant beschikbaar stellen van informatie over een kwalitatief hoogstaand bestand bedrijfsmatige gronden. Bij het zoeken naar een geschikte bedrijfskavel is deze informatie van doorslaggevend belang.

Onze aanpak sprak marktpartijen aan. We waren al snel de specialisten in het sexy maken van het minst aantrekkelijke gedeelte van het bedrijfsmatige onroerend goed.

Naar experts in vastgoedmarketing
van uitdagende vastgoedprojecten

Een zeer gewaardeerde relatie, waar we nog steeds veel mee mogen werken, vroeg of soortgelijke aanpak ook succesvol kon bijdragen aan een bedrijvenpark. We zijn daar vol enthousiasme mee aan de slag gegaan. Binnen korte tijd mochten we de marketing verzorgen voor verschillende bedrijventerreinen.

In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot specialisten in de niche van vastgoedmarketing.

Bedrijfskavels, bedrijventerreinen, bedrijvenparken, complexe gebiedsontwikkeling, bijzondere en uitdagende vastgoedobjecten…. Wij houden ervan!

Maatschappelijk Betrokken
Ondernemen

Het team van SpotCompanion zet zich, naast haar dagelijkse activiteiten binnen de vastgoedmarketing ook in voor goede doelen. We zijn gevestigd in Breda en voelen ons betrokken bij de stad. Hier willen we op een praktische manier invulling aan geven. Samen kunnen we een steentje bijdragen aan de lokale samenleving. 

Lees hier alles over SpotCompanion en maatschappelijk betrokken ondernemen.

Contact


Neem gerust contact op voor meer informatie. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Uw contactpersoon:
Kay Sijgers
T +31 650 12 22 75
Email>


(C) SpotCompanion | Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign