illustratie

VASTGOEDMARKETING
LAAT HET ONS EVEN UITLEGGEN

Taalkundig is vastgoedmarketing een zogenaamde 'samenstelling'. Een combinatie van twee worden die een eenheid vormt. Precies zo voelt het voor ons!

Het rechterdeel van het woord is het grondwoord en het belangrijkste deel van de compositie. Klopt, wij zijn namelijk actief in de marketing van vastgoed.

De klassieke definitie van marketing is:
Marketing heeft traditioneel betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen.
Vastgoed is te definiëren als:
Vastgoed, ook onroerend goed of onroerende zaak genoemd, omvat de grond en de gebouwen op deze grond. De term 'vast' verwijst naar het niet-verplaatsbare karakter, 'goed' verwijst naar het materiële karakter. Vastgoed betreft dus niet-verplaatsbare materiële zaken.

We hebben een heel duidelijke focus en daar voelen we ons prettig bij. Wij zijn marketeers en vastgoed is onze specialiteit. We kennen het speelveld, staan midden in de markt en weten wat opdrachtgevers willen. Wij houden van wat we doen en we willen daarin super goed zijn.

ONZE UNIEKE AANPAK
DE KRACHT VAN SAMENWERKEN

We doen veel dingen net anders en we vernieuwen continue. Samen is er veel te winnen.

We zijn vastgoedmarketing specialisten die heel professioneel en creatief zijn. We hebben een klein team van professionals met een fijne groep van vaste partners om ons heen waar we veel en heel graag mee werken. Een mooie mix van jong en gerijpt.

Met passie en maximale focus werken we aan onze projecten. Vooral omdat we het zo leuk vinden!
We werken hard aan wat van ons wordt verwacht. Niet zozeer wat van ons wordt gevraagd, dat kennen we al en regelen we sowieso.

We willen vernieuwen en inspelen op dat wat komt. Niet bezig met vroeger en gisteren maar met nu en de toekomst. Doen wat nog niet wordt gevraagd, dat voegt pas echt waarde toe!

Verwachtingen overtreffen en proactief zijn, daar worden we allemaal blij van.

FLINKE VASTGOED UITDAGINGEN
DAAR LOPEN WIJ WARM VOOR

Wij lopen warm voor flinke uitdagingen. Niet zomaar de reguliere vastgoed projecten want daar is vaak niet heel veel creativiteit voor nodig. Laat het maar spannend en ingewikkeld zijn, dat vinden wij juist fijn!

Onze slagkracht en eigenwijsheid moet toevoegen. Kwaliteit moet essentieel zijn!
We inventariseren en analyseren wat nodig is om succesvol te zijn. Daar gaan we mee aan de slag en we doen alles wat nodig is. Van strategie tot uitvoering, van begin tot eind. We voelen ons verantwoordelijk en betrokken en gaan een lange termijn samenwerking en commitment aan.

We regelen het wel, daar heb je pas echt iets aan.

Contact


Neem gerust contact op voor meer informatie. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Uw contactpersoon:
Kay Sijgers
T +31 650 12 22 75
Email>


(C) SpotCompanion | Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign