illustratie

Kom in contact
of gezellig op de koffie

We zijn gevestigd op het terrein van de voormalige koepelgevangenis in Breda. Onze kantoren zijn op de eerste verdieping van het voormalige Gerechtshof aan het einde van de Kloosterstraat.

Het koepelcomplex is een beeldbepalend gebied in Breda en ligt direct tegen het centrum van de stad. Het voormalige Gerechtshof is een prachtig monumentaal pand, ontworpen in 1890 door Willem Cornelis Metzelaar, zoon van de rijksbouwmeester. Het karakteristieke gebouw, in neorenaissancestijl, bood circa 100 jaar plaats aan de arrondissementsrechtbank en het kantongerecht.

Sinds enkele jaren is het een inspirerende en zeer prettig omgeving om te werken. We hebben onze teamfoto’s gemaakt rondom onze werkplek, kijk maar eens.

Of nog veel beter, kom een keer bij ons op de koffie! Laten we, als je dat leuk vindt, gelijk onze fijne werkomgeving even zien.

Onze
contactgegevens

Neem contact op voor meer informatie. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Nodig ons gerust uit om mee te denken over al jouw uitdagingen in het vastgoed, dat vinden wij leuk! Wij houden van vastgoed en van marketing. Daarom zijn we vastgoedmarketeers... en daarin willen we supergoed zijn.

Verwachtingen overtreffen en proactief zijn, daar worden we allemaal blij van. Toch?

Uw contactpersoon:
Kay Sijgers 
T +31 6 50 12 22 75
Email

Onze
bedrijfsgegevens

SpotCompanion BV

Bezoekadres:
Oude Gerechtshof Koepelcomplex - Futuredome
Kloosterlaan 174 (hoek Nassaustraat / Kloosterlaan), Unit R1.107-R1.110
Breda

Postadres:
Hoogstraat 9, 4611 MR Bergen op Zoom

Vestigingsadres:
Hoogstraat 9, 4611 MR Bergen op Zoom

Email

Handelsregister: 57883394
BTW-nummer: NL852778089B01
Algemene voorwaarden download pdf

Onze
sociale media

Wij vinden het belangrijk om interactief informatie te verspreiden via sociale media. Op deze manier brengen wij onze volgers op de hoogte van de meest recente activiteiten en mogelijkheden binnen het vastgoed. 

Graag nodigen we je uit om ons te volgen via sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom SpotCompanion.

Wij delen regelmatig nieuws, onze prachtige foto's en creatieve videobeelden. Wij zijn actief via diverse kanalen. Volg ons en blijf altijd up to date!

Contact


Neem gerust contact op voor meer informatie. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Uw contactpersoon:
Kay Sijgers
T +31 6 50 12 22 75
Email>


(C) SpotCompanion | Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign