illustratie

HIER ZIJN WIJ
TROTS OP

PARK15 LOGISTICS / GIESBERS GROEP


"In een traject van een aantal jaren heeft SpotCompanion Giesbers Groep bijgestaan bij de totstandkoming en verdere ontwikkeling van de logistieke hotspot Park15 Logistics. We hebben Kay en zijn team leren kennen als professionele inspirators, ontwerpers èn doeners, zij hebben echt handen en voeten gegeven aan de uitstraling en branding van ons logistieke park."

"Daardoor heeft Park15 Logistics zichzelf uitstekend en onderscheidend op de kaart kunnen zetten en hebben wij in het professionele veld kunnen concurreren. Het meest bijzondere is dat wij ons bij SpotCompanion steeds als belangrijkste klant hebben gevoeld, wat bewezen is met initiatief, accuraat optreden en constructief en inspirerend meedenken."

- Gijs Spruijt

BEDRIJVENTERREIN RITHMEESTERPARK - GEMEENTE BREDA


"Het team van SpotCompanion neemt ons heel veel werk uit handen. Het knappe is dat wij daarbij het gevoel krijgen dat we werken met één persoon die al jaren dag en nacht voor ons klaarstaat – terwijl het resultaat steeds overduidelijk een snelle, maar zeer professionele teamprestatie is!"

- Gerard Lutz

NEXTgarden - GEMEENTE LINGEWAARD


“SpotCompanion doet niet alleen wat ze zegt dat ze doen, maar ook nog meer dan dat”. Samenwerking met SpotCompanion betekent letterlijk en figuurlijk een 24/7 service. Niet alleen zijn ze goed in u vraagt wij draaien, maar ook denken ze proactief mee in de mogelijkheden voor meer aandacht voor ons gebied. Niet geheel onbelangrijk, geen vraag is te veel, zelfs niet als deze eigenlijk buiten de corebusiness valt."

"Onze zichtbaarheid heeft mede door deze samenwerking een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Een meer dan waardevolle investering!”

- Barbara van Zweeden

ROOZEN VAN HOPPE GROEP


"Kay en zijn team denken op een creatieve wijze met ons mee en ontzorgen ons met zowel online presentaties als marketingconcepten. Voor ons de perfecte sparringpartner."

- Hendrik Roozen

BEDRIJVENTERREINEN LINGEWAARD - GEMEENTE LINGEWAARD


"Ontzorgt en bereikt, twee woorden die mij te binnen schieten als ik aan SpotCompanion denk. Zij beloven dit niet alleen maar maken het ook waar. Wij zijn erg blij met de samenwerking en de resultaten die daarmee reeds geboekt zijn!"

- Etienne Vermeulen

LOGISTICS CAPITAL PARTNERS


"We are pleased with our collaboration with SpotCompanion. Their team is flexible, quick and responsive. They have provided us with modern and classy websites of which we are proud, and made the overall process a pleasant collaboration."

- Kristof Verstraeten

SUPERFOIL - VORATRADING - ISOLATIEFOLIE


"Wij vinden jullie een geweldig team dat prachtig werk aflevert. Dat wij de komende jaren nog maar veel mooie projecten samen mogen doen!"

- Jolanda Rap

BEDRIJVENPARK MIDDEN-BRABANT POORT - GEMEENTE GILZE RIJEN


"Voor Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort werken wij heel graag samen met SpotCompanion. We ervaren dat ze veel kennis hebben van vastgoedmarketing en vaak net een andere aanpak hebben die verrast. Hun creativiteit, fraaie beeldmateriaal en betrokkenheid biedt ons precies wat we nodig hebben."

- Eric van Mierlo

Contact


Neem gerust contact op voor meer informatie. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Uw contactpersoon:
Kay Sijgers
T +31 650 12 22 75
Email>


(C) SpotCompanion | Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign