illustratie

HIER ZIJN WIJ
TROTS OP

PARK15 LOGISTICS 


"Vanaf het moment dat wij van start gingen met logistiek bedrijvenpark Park15 heeft SpotCompanion de complete online en offline exposure verzorgd. Na een nieuwe huisstijl hebben ze er doorlopend voor gezorgd dat het project op de juiste manier in de markt is komen te staan. Hiermee hebben ze een onmisbare bijdrage geleverd aan de succesvolle ontwikkeling van het plan.

Kenmerkend daarbij is de ‘geen gezeik garantie’. Ze zeggen wat ze doen en doen ook nog eens wat ze zeggen. Naast de hoge kwaliteit van alle producten die SpotCompanion maakt weten ze ons ook telkens te verrassen met andere invalshoeken of verrassende berichten. Het mooiste bewijs van een succesvolle samenwerking is wel dat ze feilloos aanvoelen welke snaar ze moeten raken en wanneer het soms ook goed is om even niets te posten.

Nu ook een volgend bedrijvenpark IJsseloord2 door SpotCompanion opnieuw in de markt gezet is zien we alleen maar meer synergie en efficiëntie in onze samenwerking. Dat hun kantoor tegenover een bakker met heerlijke worstbroodjes zit is tot slot een mooie bijkomstigheid."

- Bart Franssen

BEDRIJVENTERREIN RITHMEESTERPARK - GEMEENTE BREDA


"Het team van SpotCompanion neemt ons heel veel werk uit handen. Het knappe is dat wij daarbij het gevoel krijgen dat we werken met één persoon die al jaren dag en nacht voor ons klaarstaat – terwijl het resultaat steeds overduidelijk een snelle, maar zeer professionele teamprestatie is!"

- Gerard Lutz

NEXTgarden - GEMEENTE LINGEWAARD


“SpotCompanion doet niet alleen wat ze zegt dat ze doen, maar ook nog meer dan dat”. Samenwerking met SpotCompanion betekent letterlijk en figuurlijk een 24/7 service. Niet alleen zijn ze goed in u vraagt wij draaien, maar ook denken ze proactief mee in de mogelijkheden voor meer aandacht voor ons gebied. Niet geheel onbelangrijk, geen vraag is te veel, zelfs niet als deze eigenlijk buiten de corebusiness valt."

"Onze zichtbaarheid heeft mede door deze samenwerking een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Een meer dan waardevolle investering!”

- Barbara van Zweeden

BEDRIJVENTERREINEN LINGEWAARD - GEMEENTE LINGEWAARD


"Ontzorgt en bereikt, twee woorden die mij te binnen schieten als ik aan SpotCompanion denk. Zij beloven dit niet alleen maar maken het ook waar. Wij zijn erg blij met de samenwerking en de resultaten die daarmee reeds geboekt zijn!"

- Etienne Vermeulen

LOGISTICS CAPITAL PARTNERS


"We are pleased with our collaboration with SpotCompanion. Their team is flexible, quick and responsive. They have provided us with modern and classy websites of which we are proud, and made the overall process a pleasant collaboration."

- Kristof Verstraeten

BEDRIJVENPARK MIDDEN-BRABANT POORT - GEMEENTE GILZE RIJEN


"Voor Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort werken wij heel graag samen met SpotCompanion. We ervaren dat ze veel kennis hebben van vastgoedmarketing en vaak net een andere aanpak hebben die verrast. Hun creativiteit, fraaie beeldmateriaal en betrokkenheid biedt ons precies wat we nodig hebben."

- Eric van Mierlo

HVBM VASTGOED

"Door de jarenlange ervaring welke Kay Sijgers vóór SpotCompanion in de vastgoedbranche heeft opgedaan weet hij als geen ander hoe wij als ontwikkelaar denken en hoe wij onze markt willen benaderen. We zitten op dezelfde golflengte waardoor SpotCompanion onze wensen uitstekend weet te vertalen naar mooie marketing uitingen!"

- Adriaan Molenschot

SUPERFOIL - VORATRADING - ISOLATIEFOLIE


"Wij vinden jullie een geweldig team dat prachtig werk aflevert. Dat wij de komende jaren nog maar veel mooie projecten samen mogen doen!"

- Jolanda Rap

EASYFLEX

''SpotCompanion heeft het gehele nieuwbouwproces voor ons op een prachtige manier weten vast te leggen op film en foto. Naast vastgoed doet SpotCompanion nog veel meer dan dat. Zo hebben zij ook goed werk geleverd tijdens onze grand opening.

Het bijzondere aan de foto's en films van SpotCompanion is dat het echt de sfeer laat zien en ook het verhaal erachter. Het team is professioneel, vakkundig en in staat om snel te schakelen. In het bijzonder Kay stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en dacht ook vaak met ons mee. Wij zijn dik tevreden!''

- Randa Ftieh

Contact


Neem gerust contact op voor meer informatie. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Uw contactpersoon:
Kay Sijgers
T +31 6 50 12 22 75
Email>


(C) SpotCompanion | Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign