illustratie

ONS TEAM

SpotCompanion bestaat uit een kernteam van professionals. Daarnaast hebben we een sterke groep vaste partners om ons heen waar we veel en heel graag mee werken. Een mooie mix van jong en gerijpt.

We stellen ons graag voor!

Kay Sijgers

Na zijn studie bedrijfskunde (MBA) heeft Kay grotendeels in het vastgoed gewerkt. Bijna 25 jaar ervaring bij verschillende toonaangevende ondernemingen. Van algemeen directeur van een industrieel bouwbedrijf tot lid van de Raad van Bestuur van een internationale groep actief in projectontwikkeling en vastgoedbeleggingen. Daarnaast heeft hij een aantal jaren gewerkt in de directie voor een grote Nederlandse groep van onderneming in de recreatie. Ook is hij mede-oprichter geweest van een professionele kennispartij voor IT-infrastructuren. Marketing, Finance en ICT waren altijd zijn geliefde aandachtsgebieden.

Kay is oprichter van SpotCompanion en eindverantwoordelijk. Hij initieert, inspireert en werkt vooral overal aan mee. O ja, hij vindt ook overal iets van…

Voor onze relaties is Kay het eerste aanspreekpunt. Hij spart heel graag over wat we doen. Daag hem gerust uit om mee te denken over verbeterslagen; vindt hij leuk!

"Strength lies in differences, not in similarities"

Saskia van Zanen

Saskia verzorgt de content marketing bij SpotCompanion. Ze heeft haar Master Economic and Consumer Psychology afgerond aan de Universiteit van Leiden.

Met haar theoretische kennis, kritische blik, betrokkenheid en enthousiasme creëert zij pakkende content. Kort, bondig en duidelijk dat is waar het om draait in goede communicatie. Samenwerken is de sleutel tot succes vindt Saskia.

Bij SpotCompanion is samenwerken vanzelfsprekend. Op deze manier houden we elkaar scherp, inspireren we elkaar en komen we samen tot successen.

"Whatever you decide to do, make sure it makes you happy"

Dylan Kraaij

Dylan denkt in beelden. Een beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden. Een rasechte multimedia ontwerper met passie voor film en fotografie. Altijd bezig met het maken of bedenken van vernieuwende beelden.

Onderscheidend door met beeld de juiste snaar te raken en het verhaal pakkend te vertellen. Dylan heeft Communication & Multimedia Design gestudeerd aan de Avans Hogeschool. Daarnaast heeft hij met de minor Audiovisual Storytelling zich verder verdiept in het filmisch vertellen.

"Every frame a painting"

Jeroen Memelink

Jeroen associeert zichzelf met het merk Fanta. Fanta staat voor prikkelende verfrissing en plezier. 

Met zijn creativiteit, speelsheid en onderzoekend vermogen stimuleert hij de innovatieve kracht van SpotCompanion. Hij heeft een open karakter en een sterk aanpassingsvermogen. Ook hecht hij veel waarde aan sociale interactie binnen het team en stimuleert daarmee de teamspirit en het onderlinge vertrouwen wat bijdraagt aan een positieve werksfeer. Jeroen heeft een passie voor fotografie en hij weet vastgoed beeldend en professioneel vast te leggen.

Jeroen volgt vanaf september zijn laatste jaar Business Innovation aan de Avans Hogeschool in Den Bosch.

"Every disadvantage has it's advantage"

Amber Koolen

Amber is studente Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool te Breda. Met haar frisse blik en creativiteit ondersteunt ze bij het onderhouden van de social mediakanalen van SpotCompanion en haar opdrachtgevers.

Gedurende haar oriënterende meewerkstage (OMS) kan ze daarnaast alle elementen van het werkveld, waarbinnen SpotCompanion actief is, verkennen. Ook onderzoekt ze continue nieuwe mogelijkheden en kansen binnen alle sociale media kanalen die ons ter beschikking staan. 

"If you believe in yourself anything is possible"

Jeroen Breukink

Jeroen heeft, na zijn HBO studie commerciële economie, zich nationaal en internationaal bewezen als creatief communicatie expert. Betrokken, ondernemend en bevlogen verdiept hij zich in onze projecten. Vaak komt hij met verrassende inzichten en een doortastende aanpak die bijdraagt aan het ontwikkelen van het concept.

Hij weet als geen ander ideeën te vertalen in fraaie vormgeving. Zonder veel woorden spreekt hij vloeiend de taal van het beeld. Jeroen onderneemt al ruim 20 jaar samen met zijn broer Ivor, een uniek duo! Wij werken met heel veel plezier met hun samen en rekenen Actilus tot onze vaste partners.

Ivor Breukink 

We noemen hem vaak, met veel respect, ons technische brein. Een analytisch vakman en bekwaam ICT ontwikkelaar. Ivor heeft brede ervaring en diepe kennis van de ontwikkeling van geavanceerde software en systemen. Samen met zijn broer Jeroen vormen zij onze partneronderneming Actilus waar we al vele jaren met heel veel plezier intensief mee samenwerken.

Hij verzorgt de techniek en innovatie van onze websites en content management systemen. De systemen die door Ivor worden ontwikkeld zijn geoptimaliseerd voor de modernste internet technologie.

Contact


Neem gerust contact op voor meer informatie. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Uw contactpersoon:
Kay Sijgers
T +31 650 12 22 75
Email>


(C) SpotCompanion | Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign