illustratie

SPOTCOMPANION EN 
Maatschappelijk Betrokken Ondernemen 

Het team van SpotCompanion zet zich, naast haar dagelijkse activiteiten binnen de vastgoedmarketing ook in voor goede doelen. We zijn gevestigd in Breda en voelen ons betrokken bij de stad. Hier willen we op een praktische manier invulling aan geven. Samen kunnen we een steentje bijdragen aan de lokale samenleving. 

We creëren deze impact door ons team in te zetten voor projecten. Wij stellen onze kennis en kunde ter beschikking aan goede doelen. Dat noemen we Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

GENERAAL MACZEK
MEMORIAL

Het Generaal Maczek Memorial heeft als doel om de geschiedenis van de Poolse strijdkrachten in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog te vertellen.

In het Generaal Maczek Memorial word je meegenomen in het verhaal van generaal Maczek die samen met zijn militairen begraven ligt op het Poolse Militair Ereveld te Breda.

Een verhaal met twee kanten
Het is een verhaal met twee kanten. Enerzijds het eren van de gesneuvelde helden en het vieren van de bevrijding, anderzijds de geleverde strijd en de veroorzaakte verwoestingen.
Het is ontzettend mooi dat wij, op onze eigen manier, kunnen bijdragen aan het Generaal Maczek Memorial in Breda. Wij doen dit door prachtige beelden te maken van de nieuwbouw.

Op deze manier krijg de bouw van het fraai doordachte ontwerp ook haar verdiende aandacht. 

“Dit Memorial is een eerbetoon"
Peter van Uhm, oud commandant Landstrijdkrachten Nederland, “Dit Memorial is een eerbetoon aan drie belangrijke waarden: Vrede Veiligheid en Vrijheid. Deze waarden worden voor de toekomst blijvend onderstreept door de realisatie van dit Memorial”

LEDS GO!
LEDRUN BREDA 

Al jaren zijn wij trouwe sponsor van de LEDS GO! Breda. LEDS GO! Breda een magisch verlichte tocht door het Mastbos in Breda.

Zodra de zon ondergaat, beleef je als (hard)loper een magisch evenement. Zowel de route, als de lopers zijn uitgedost met lampjes. 

Het evenement wordt georganiseerd door Lions Quatro Breda. Een mooie groep enthousiaste mensen die de jeugd in Breda die hulp nodig heeft wil helpen.

Ook wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Samen hebben we de marketing van het event verzorgd. Daarnaast hebben we onderstaande video gemaakt. 
Met de LEDS GO LedRun wordt er geld opgehaald voor een lokaal goed doel. Dit jaar werd de opbrengst gedoneerd aan MedKid Breda. 

MedKid Breda

MedKid biedt verpleegkundige dagopvang voor kinderen met bijvoorbeeld ernstige hartafwijkingen, luchtwegproblemen en voedingsstoornissen.

In een huiselijke omgeving spelen deze kinderen 0-5 jaar met een beperking naar hartelust. Zo worden ouders die 24/7 voor hun zieke kind zorgen tijdelijk ontlast. Kinderen en hun ouders zijn blij met deze bijzondere opvangplek bij MedKid.

Contact


Neem gerust contact op voor meer informatie. We praten met alle plezier over wat we doen en helpen je graag verder.

Uw contactpersoon:
Kay Sijgers
T +31 650 12 22 75
Email>


(C) SpotCompanion | Voorwaarden | Privacyverklaring Actilus Webdesign