Spotcompanion

Onafhankelijke locatie expertise

Neem gerust contact met ons op en u zult ervaren dat wij onze belofte gestand doen. Onafhankelijke, professionele locatiekennis... transparant, helder en objectief.

 

Steenakker

Algemeen

  • Beschrijving
  • Het moderne bedrijventerrein Steenakker ligt nabij de spoorlijn Breda-Rotterdam, de A16 en de ten zuiden van de woonwijk Haagse Beemden. Oostelijk is bedrijventerrein Spinveld gelegen.

    Het bedrijventerrein kent een grote diversiteit aan bedrijven. Op het hoogwaardige bedrijventerrein zijn voornamelijk perifere detailhandelsvestigingen, groothandelsactiviteiten, lichte industrie en distributie te vinden.

    Aan de zuidzijde, Steenakker-Zuid, is het complex Stada Stores tot ontwikkeling gebracht. Het is het nieuwe en volledig overdekte winkelcentrum van Breda en bevat ongeveer 11 winkels, waaronder een MEGA-JUMBO en diverse andere bekende formules met een variërend aanbod. De Stada Stores maakt onderdeel uit van het Stadionkwartier in Breda en is pal naast het Rat Verlegh Station van voetbalclub NAC Breda gelegen. Tevens zijn hier enkele hoogwaardige kantoren gelegen, waaronder o.a. een vestiging van Price Waterhouse Coopers. 
  • Status
  • Bestaand