Spotcompanion

Onafhankelijke locatie expertise

Neem gerust contact met ons op en u zult ervaren dat wij onze belofte gestand doen. Onafhankelijke, professionele locatiekennis... transparant, helder en objectief.

 

Overige bedrijventerreinen

Algemeen

 • Beschrijving
 • In de Gemeente Laarbeek zijn er verschillende kleine bedrijventerreinen.

  In Aerle-Rixtel, aan de westkant, ligt bedrijventerrein Torenakker. Torenakker is circa 6 ha groot en heeft kleinschalige kavels in verschillende afmetingen, hoofdzakelijk woon/werk combinaties. De kavels worden allen intensief benut.

  Ten zuid-oosten van de woonkern Aarle-Rixtel ligt bedrijventerrein Duivenakker. Met een oppervlakte van 7,75 ha bruto is dit het grootste bedrijfsterrein van Aarle-Rixtel. Het is een solitaire bedrijfslocatie. Artex (toonaangevend bedrijf in de interieurbranche, onderdeel van de beursgenoteerde multinational Hunter Douglas) heeft het overgrote deel van het terrein in gebruik. Daarnaast zijn er nog enkele kleine kavels met woon/werk eenheden. Duivenakker ligt dicht bij de bebouwde kom.

  Ten oosten van de woonkern Aarle-Rixtel ligt bedrijventerrein Helmondseweg / Kanaaldijk. Dit bedrijventerrein met kleinschalige bedrijvigheid heeft een oppervlakte van 2 ha.

  Ten zuid-westen van Lieshout, direct aan het kanaal ligt bedrijventerrein Deense Hoek. Het bedrijventerrein heeft een oppervlakte van 2,9 ha. Het terrein beschikt over een eigen wateroverslag.

  Bedrijventerrein De Stater ligt ook in Lieshout. Het bedrijventerrein, dat gelegen is in het zuid-oosten van Lieshout, is bekend van de bierbrouwer Bavaria.

  In Mariahout ligt nog een kleinschalig gemengd bedrijventerrein van 2 ha.
Gemeente Laarbeek, Beek en Donk, Bedrijventerreinen, bedrijfsgrond, bedrijfskavel, te koop, SpotCompanion