Spotcompanion

Onafhankelijke locatie expertise

Neem gerust contact met ons op en u zult ervaren dat wij onze belofte gestand doen. Onafhankelijke, professionele locatiekennis... transparant, helder en objectief.

Hier hebben wij beschikbare bedrijfskavels - bedrijfsgronden:

Wij gaan voor kwaliteit. Ons aanbod is nog niet compleet en we hebben momenteel een selectie beschikbare commerciële bouwgronden inzichtelijk gemaakt. Volg ons om op de hoogte te blijven van nieuw aanbod.
 

Breda

Algemeen

 • Algemeen
 • In het zuiden van Nederland, in het westen van de provincie Noord-Brabant, ligt Breda. De gemeente Breda is in grootte de derde stad van provincie Noord-Brabant en de negende stad van Nederland.

  Van oudsher is Breda een belangrijk knooppunt van internationale verbindingen, hetgeen mede voor een sterke positie van de stad zorgt. De centrale ligging tussen belangrijke economische centra (Randstad en de Vlaamse Ruit) en als westelijke poort tot BrabantStad zijn hierin belangrijk.

  De stad is de oude hoofdstad van “Baronie van Breda”, waaronder tevens Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout ressorteerden. De “baronie Breda” is historisch land rondom de stad zelf, dat in het bezit was van de "heren van Breda". 
 • Inwoners
 • 179.623
 • Oppervlakte
 • 126 km2
breda, rithmeesterpark, regio informatie, bedrijvenpark, bedrijventerrein

Economisch profiel

 • Profiel
 • Breda behoort tot één van de eerste stadjes van Noord-Brabant als het de stadsrechten in 1252 verwerft. Later, naar schatting aan het begin van de 14e eeuw, wordt de stad ommuurd om het goed te kunnen beschermen. Rondom de stad liggen singels en op strategische punten staan houten wachttorens, hier ontstaat een klein stadje in de middeleeuwen.

  In de tweede helft van de 19e eeuw komt de moderne industrie op en begint er voor Breda een bloeiperiode van handel en nijverheid. De aansluiting op het spoor heeft gezorgd voor nieuwe industrieën. Zo vestigen tal van bedrijven zich in Breda, waaronder bierbrouwerijen, voedingsmiddelenindustrie, lucifersfabrieken en ijzergieterijen.

  Internationaal ontmoeten en stedelijk kunnen leven en werken staat centraal in Breda. De stad is een prettige en aantrekkelijke locatie om te wonen en werken, mede dankzij de historische binnenstad, het groene buitengebied, de rijke cultuur en het bourgondische karakter.

  De bevolking is relatief hoog opgeleid en de stad kent een gezonde arbeidsmarkt, wat maakt dat Breda kan worden beschouwd als een goede vestigingslocatie voor bedrijven. Omdat Breda een centrale plek is binnen de Benelux kozen veel bedrijven al voor vestiging in Breda.

  Bekijk hier een promotiefilm van Breda.
breda, rithmeesterpark, regio informatie, bedrijvenpark, bedrijventerrein, sas

Wonen en winkelen

 • Wonen
 • Een woning moet kunnen aansluiten op de wensen van de toekomstige bewoners. Voor ondernemers is het belangrijk dat zowel de medewerkers als de ondernemer zelf een fijne en prettige woonomgeving aantreffen. Breda heeft alle kwaliteiten voorhanden.

  Het woningaanbod in Breda en haar omgeving is zeer divers en voor een ieder is passende huisvesting te vinden. Voor meer informatie over wonen in Breda en de aanwezige wijken en voorzieningen kan deze link worden geraadpleegd.
 • Winkelen
 • Van oktober 2009 tot en met eind 2011 mocht Breda zich “de beste binnenstad van Nederland” noemen, beoordeeld op bereikbaarheid, horeca en leefklimaat.

  In de binnenstad van Breda zijn ruim voldoende winkelvoorzieningen, onder andere gelegen in de bekende winkelstraten Ginnekenstraat, Houtmarktpassage, Torenstraat, de Brugstraten, de Veemarktstraat en de Halstraat.

  Het meest bekende winkelcentrum is “de Barones”, welke anno 2015 volledig wordt gerenoveerd. Net buiten het voetgangersdomein zijn tevens de winkelstraten de Boschstraat, Haagwijk, Ginnekenweg en de Wilhelminastraat gelegen.

  Breda heeft tevens een woonboulevard met regiofunctie, gelegen langs de A16. 
breda, rithmeesterpark, regio informatie, bedrijvenpark, bedrijventerrein, wonen

Vrije tijd

 • Recreatie
 • Er zijn tal van recreatiemogelijkheden te vinden in Breda en omgeving.

  Breda is omringd door natuurschoon en de “Baronie van Breda” bestaat uit verschillende natuurgebieden met ieder een eigen karakter. Bossen in de directe omgeving van Breda zijn “het Mastbos” en het “Liesbos”. Het Mastbos bestaat in 2015 500 jaar. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk picknicken, wandelen of fietsen.

  Daarnaast zijn er verder mogelijkheden voor buitenrecreatie bij onder andere de “Galderse Meren” en de “Asterdplas” in de wijk Haagse Beemden. 
 • Sport
 • De meest bekende plaatselijke professionele voetbalclub is NAC Breda en speelt haar wedstrijden in de Eredivisie en in het Rat Verlegh Stadion.

  Naast voetbal zijn er in de stad nog vele andere sportverenigingen te vinden. Zo is de grootste atletiekvereniging van Nederland, namelijk A.V. Sprint, gevestigd in Breda. Er zijn meerdere hockeyverenigingen, de Bredase Rugby Club, een roeivereniging en een zwemvereniging; kortom een volledig pakket aan sportfaciliteiten.

  In het noorden van Breda is zwembad De Wisselaar gelegen en in het centrum zwembad Sonsbeeck. In het zuiden van Breda ligt buitenzwembad Wolfslaar. Tevens heeft Breda de beschikking over haar eigen schaats- en racketcentrum, in sportboulevard De Wisselaar. De ijsbaan is voor driekwart overdekt en heeft een 400 meterbaan en een 60×30 meterbaan.

  Mocht je op zoek zijn naar sportscholen dan kun je terecht bij diverse health- en sportclubs. 
 • Uitgaan en evenementen
 • In Breda worden elk jaar evenementen verspreid over de stad gehouden. Enkele jaarlijks terugkerende muziekevenementen zijn Breda Jazz Festival, Breda Barst, Breda Live, Palm Parkies, Dancetour en de POB parade. Sommige evenementen vinden verspreid over de stad plaats en sommige op het Chasséveld.

  Er is zijn veel leuke uitgaansgelegenheden in het stadscentrum, waaronder rondom de Grote Markt en de Havermarkt. De afgelopen jaren is Breda meer en meer een studentenstad geworden, mede door uitbreiding van de Avans Hogeschool, de NHTV en de Koninklijke Militaire Academie.

  Ondernemers kunnen daarnaast door heel het jaar door met relaties terecht op allerlei bourgondische evenementen, zoals Bourgondisch Breda en Smaakvol Breda. 
 • Cultuur
 • De stad staat ook wel bekend als “Nassaustad”. Beeldbepalende monumenten herinneren Bredanaars aan de voorouders van ons Koninklijk Huis.

  Daarnaast is Breda ook een stad van beeldcultuur en is onder andere het unieke MOTI (Museum of the Image) hier gevestigd. Voor meer informatie over de cultuur en historie van Breda kan deze link worden geraadpleegd. 
breda, rithmeesterpark, regio informatie, bedrijvenpark, bedrijventerrein, valkenbergpark

Infrastructuur

 • Weg
 • Per weg is Breda gemakkelijk bereikbaar en wordt Breda omsloten door de rijkswegen A16, A27, A58 en de A59, waardoor de bereikbaarheid goed is.

  Via de A16 vanaf Rotterdam bereikt men Breda eenvoudig. Breda is eveneens goed te bereiken vanuit Utrecht over de snelweg A27 en vanuit Tilburg over de snelweg A58 richting Etten-Leur, Roosendaal en verder naar Zeeland. De A59 (Zierikzee-Oss) maakt het vierkant van snelwegen om de stad compleet.
 • Water
 • Het centrum van Breda is met de boot bereikbaar. Door Breda vanaf het water te bekijken zie je de stad vanuit een heel andere en verrassende kant. In de zomermaanden heten Bredase schippers bezoekers van harte welkom op één van de rondvaartbootjes van de Nieuwe Mark. De singels van Breda lopen rondom het centrum.

  Wanneer je Breda met de boot aandoet zijn er overnachtingsmogelijkheden in een kleine jachthaven net buiten het centrum of in de passantenhaven in de binnenstad van Breda. 
 • Spoor
 • In het centrum van de stad is “Via Breda” het begrip dat staat voor de transformatie van de Bredase Spoorzone. Het wordt een vernieuwende en uitdagende invulling voor de stad, maar vooral een kwaliteitsvergroting.

  Centraal in het deze ontwikkeling ligt het nieuwe station Breda, onderdeel uitmakend van één van de zes sleutelprojecten. Het compleet nieuwe Station Breda brengt reizen, wonen, werken en winkelen op een moderne en comfortabele manier samen. Met de komst van het nieuwe station vervult Breda in toenemende mate een rol van betekenis als wordt gekeken naar het Europees netwerk van rail- en wegverbindingen.

  Het moderne Station is toegerust op een groeiend aantal reizigers. In 2020 zullen naar schatting per dag 57.000 mensen gebruik maken van het station. Het nieuwe station telt 7 sporen en drie perrons. Hier zullen per uur zestien treinen aankomen en vertrekken, waarvan er vier hogesnelheidstrein zijn.

  Er is een busstation bij het centraal station en in het centrum van de stad. Er is een netwerk van stadsbuslijnen, genummerd 1 tot en met 16, die allemaal via Breda Station naar de diverse wijken in Breda rijden. Met de omliggende gemeenten en steden in de regio zijn streekbusverbindingen. Verder rijden er bussen over de snelweg naar Antwerpen en Utrecht.
breda, rithmeesterpark, regio informatie, bedrijvenpark, bedrijventerrein, station

Opleidingen

 • Algemeen
 • Breda is een stad met uitstekende onderwijsvoorzieningen.

  De stad is actief en nauw betrokken en legt nadrukkelijke verbindingen tussen het onderwijs, het bedrijfsleven en de gemeente. In combinatie met haar internationale karakter mag het onderwijs in Breda dan ook worden bestempeld als toonaangevend en uitnodigend. Er zijn onderwijsinstellingen aanwezig van voorschoolse educatie tot hoger onderwijs.

  Bedrijven hebben vaak geen probleem om geschikt personeel te vinden. De Gemeente Breda wil de kennis, kunde en energie van de onderwijsinstellingen graag voor de stad benutten. Er wordt door de gemeente geïnvesteerd in programma’s die studenten en afgestudeerden binden aan het regionale bedrijfsleven en de stad.
 • Hogescholen
 • De Avans Hogeschool speelt een grote rol in Breda en groeit al jaren sterk. De Avans Hogeschool biedt innovatief HBO-onderwijs zowel in voltijd- als deeltijdopleidingen voor ruim 20.000 studenten op negentien academies verspreidt over Breda, Den Bosch en Tilburg. Avans Hogeschool behaalt in het onderzoek van Elsevier met 11 opleidingen een nummer 1-positie.

  Breda heeft drie locaties. Aan de Hogeschoollaan staat sinds 2008 het imposante hoofdgebouw. De andere onderwijsgebouwen in Breda worden momenteel volledig gerenoveerd en aangepast naar de eisen van deze tijd.

  De Avans Hogeschool werkt actief samen met het regionale bedrijfsleven. Ze denkt graag mee in het oplossen van ondernemingsvraagstukken en leveren kennis. Het Avans Ondernemerscentrum vertaalt alle vragen op het gebied van ondernemerschap naar oplossingen door studenten tijdens stages, opdrachten en afstudeeronderzoeken. Dit in samenwerking met docenten, lectoren en kenniskringleden die vanuit hun expertise bijdrage leveren.

  Ook de NHTV is een belangrijke speler in het onderwijslandschap van Breda. De NHTV is een middelgrote instelling voor internationaal hoger onderwijs en heeft vier locaties in Breda, ongeveer 7.500 studenten uit meer dan 50 landen en bijna 700 medewerkers. Hoger onderwijs wordt aangeboden op het gebied van Games & Media, Hotel, Facility, Logistiek, Built Environment en Toerisme & Vrije tijd.

  De hogeschool NHTV streeft naar een hoge kwaliteitspositie en is door de Keuzegids HBO 2015 uitgeroepen tot de beste grote hogeschool van Nederland.

  In Breda zit ook De Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost, onderdeel van Avans Hogeschool. AKV St. Joost heeft ruim 200 jaar ervaring met kunstonderwijs. Op de AKV St. Joost worden studenten opgeleid tot beeldend kunstenaars of vormgevers in de disciplines Beeldende Kunst, Grafisch ontwerp, Ruimtelijk ontwerp, Fotografie, Film, Illustratie en Animatie.
 • Overigen
 • In het centrum van Breda ligt het 'Kasteel van Breda' waar zich in 1828 de Koninklijke Militaire Academie heeft gevestigd, ook wel de KMA genoemd. Jaarlijks worden hier door de NLDA (De Nederlandse Defensie Academie) ongeveer 700 cadetten en cursisten opgeleid tot officier.

  De KMA verzorgt de militaire en vaktechnische opleiding en vorming van officieren voor zowel de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Marechaussee.

  Leerlingen die afstuderen van de VMBO en graag verder willen studeren kunnen in Breda bij twee organisaties die MBO-opleidingen aanbieden terecht, namelijk "ROC West-Brabant" en “De Rooi Pannen”.
breda, rithmeesterpark, regio informatie, bedrijvenpark, bedrijventerrein

Rithmeesterpark

 • Beschrijving
 • Het nieuwe bedrijvenpark “Rithmeesterpark" ligt in een groene omgeving en is het nieuwe werkgebied in Breda.

  Doel is het creëren van een uitstekend werkklimaat in een groene en inspirerende omgeving met bestaande kantoren, bedrijven en voorzieningen zoals vergader- en hotelfaciliteiten. In de directe omgeving bevinden zich hotels, de wijk Princenhage, kinderdagverblijven, de woonboulevard, het kennisinstituut Dinalog, het Mastbos en de leuke en landschappelijke omgeving van de RIth met haar streekproducten.

  Bedrijventerrein Rithmeesterpark is onderverdeeld in drie deelgebieden. Samen met de ondernemer wordt op maat gekeken naar de mogelijkheden, waarbinnen kavels flexibel - zowel qua grootte als invulling bestemmingstechnisch - kunnen worden aangeboden. 
 • Status
 • Nieuw
 • Jaar aanleg
 • 2015
Breda, Noord-Brabant, bedrijventerrein, bedrijvenpark, rithmeesterpark, bouwgrond
Meer informatie over dit terrein

Hoogeind

 • Beschrijving
 • Bedrijventerrein Hoogeind I en II, ook wel het “Minervum” genoemd, is gelegen aan de oostzijde van Breda en ligt direct aan de snelweg A27 (Breda/Utrecht).

  Zuidelijke gezien geeft de A27 toegang tot de A58 (Breda-Tilburg-Eindhoven) en aan de westkant toegang tot de A16 (Antwerpen-Breda-Rotterdam). Het bedrijventerrein is op een enkele kavel na volledig uitgegeven.

  Enkele bekende bedrijven die hier zijn gevestigd zijn de farmaceutica gigant Amgen, Scholle Europe en Alfa Laval.

  Momenteel wordt er aan de zuidzijde van het bedrijfsterrein “Hoogeind” volop ontwikkeld in het gebied rond de Bavelse Berg. Deze evementenzone zal één van de grootste werkgevers van Breda worden. Momenteel worden de gebouwen gerealiseerd voor onder andere een vestigingen van Kinepolis (bioscoop), een Decathlon (sport en vrijetijd), een MacDonalds en het MaVer evenementencomplex. 
 • Status
 • Bestaand
Meer informatie over dit terrein

Takkebijsters - Moleneind

 • Beschrijving
 • In de afgelopen jaren is bedrijventerrein Takkebijsters (Moleneind-Oost) getransformeerd naar de zogenoemde “Blue Business Area”.

  Het bedrijventerrein is direct langs de snelweg A27 (Breda-Utrecht) gelegen en kent daardoor een goede en snelle bereikbaarheid. Het is een klein gemengd bedrijventerrein waar onder andere de Medinova Kliniek is gehuisvest.
 • Status
 • Bestaand
Meer informatie over dit terrein

Emer-Zuid - Spinveld

 • Beschrijving
 • Bedrijventerrein Spinveld is gelegen in het noorden van Breda en heeft een omvang van circa 25 hectare.

  Het terrein ligt strategisch en is zowel via de noordelijke rondweg vanaf de A16 als de A27 goed te bereiken. Het terrein wordt omsloten door de Lunetstraat, Backer en Ruebweg en de Nieuwe Kadijk. Tevens is er via dit bedrijventerrein ontsluiting via het water de Mark en zijn er op korte afstand havenfaciliteiten. 
 • Status
 • Bestaand
Meer informatie over dit terrein

De Krogten - Emer-Hintelaken

 • Beschrijving
 • Bedrijventerrein de Krogten | Emer-Hintelaken heeft een oppervlakte van ongeveer 423 hectare en bestaat voornamelijk uit gemengde bedrijvigheid.

  Het terrein in ten noorden van bedrijventerrein Spinveld gelegen en is via de noordelijke rondweg zowel vanaf de A27 (Breda-Utrecht) als de A16 (Antwerpen-Breda-Rotterdam) goed bereikbaar. Het bedrijventerrein ligt tevens aan het water en het spoor. Het vaarwater van de Mark loopt dwars door Emer-Noord en er zijn havenfaciliteiten te vinden in De Krogten.

  Het grootschalige terrein "De Krogten" is de afgelopen jaren volledig gerevitaliseerd. Een belangrijke impuls voor het terrein is de komst van de Hornbach. Naast de Hornbach zijn onder andere de Makro en Hanos hier gevestigd. De diversiteit is groot en in directe omgeving zijn vestigingen te vinden van productiebedrijven, perifere detailhandel en groothandelsbedrijven. 
 • Status
 • Bestaand
Meer informatie over dit terrein

Steenakker

 • Beschrijving
 • Het moderne bedrijventerrein Steenakker ligt nabij de spoorlijn Breda-Rotterdam, de A16 en de ten zuiden van de woonwijk Haagse Beemden. Oostelijk is bedrijventerrein Spinveld gelegen.

  Het bedrijventerrein kent een grote diversiteit aan bedrijven. Op het hoogwaardige bedrijventerrein zijn voornamelijk perifere detailhandelsvestigingen, groothandelsactiviteiten, lichte industrie en distributie te vinden.

  Aan de zuidzijde, Steenakker-Zuid, is het complex Stada Stores tot ontwikkeling gebracht. Het is het nieuwe en volledig overdekte winkelcentrum van Breda en bevat ongeveer 11 winkels, waaronder een MEGA-JUMBO en diverse andere bekende formules met een variërend aanbod. De Stada Stores maakt onderdeel uit van het Stadionkwartier in Breda en is pal naast het Rat Verlegh Station van voetbalclub NAC Breda gelegen. Tevens zijn hier enkele hoogwaardige kantoren gelegen, waaronder o.a. een vestiging van Price Waterhouse Coopers. 
 • Status
 • Bestaand
Meer informatie over dit terrein

Digit Parc

 • Beschrijving
 • Digit Parc is een kleinschalig modern business parc aan de noordoostzijde van Breda, voornamelijk voorzien van kantoorbebouwing.

  Het gebied heeft een omvang van circa 10 hectare. 
 • Status
 • Bestaand
Meer informatie over dit terrein

IABC

 • Beschrijving
 • Het bedrijventerrein IABC ligt ten noorden van de Meubelboulevard aan de westzijde van Breda, op korte afstand van de snelweg A16 (Rotterdam-/Breda-/Antwerpen) en de A58 (Roosendaal/Breda/Tilburg/Eindhoven).

  Het bedrijventerrein wordt vandaag de dag gekenmerkt door de aanwezigheid van zowel logistieke- als AGF-gerelateerde activiteit. Er zijn gerenommeerde nationale en internationale bedrijven gevestigd. Bekende gerenommeerde food-gerelateerde bedrijven zijn o.a. The Greenery, Jumbo Distributiecentrum, en de Sligro. Bekende andere logistieke gevestigde ondernemingen zijn o.a. Samsung, Ssang Yong, IKEA (woonboulevard), Deli XL en Pantos Logistics Europe.

  Door de gunstige ligging van Breda ten opzichte van de belangrijke transportas Rotterdam-Antwerpen biedt deze locatie goede mogelijkheden voor (geconditioneerde) op- en overslag, alsmede de distributie van goederen voor het gehele Benelux-gebied.

  Het bedrijventerrein heeft een bruto oppervlakte van 29 hectare en een netto oppervlakte van 24 hectare. 
 • Status
 • Bestaand
Meer informatie over dit terrein

Heilaar-Noord

 • Beschrijving
 • Een kleinschalig bedrijventerrein gelegen aan de Westelijke rondweg in Breda, nabij het terrein IABC.

  Het moderne bedrijventerrein kent gemengde bedrijvigheid. Het totale terrein omvat circa 12 hectare. 
 • Status
 • Bestaand
Meer informatie over dit terrein

Hazeldonk

 • Beschrijving
 • Het bedrijventerrein Hazeldonk ligt direct langs de A16 tegen de Belgische grens aan en wordt voornamelijk gekenmerkt doordat er veelal logistieke activiteiten plaatsvinden.

  Hazeldonk kent een gunstige ligging doordat het midden tussen wereldhavens Rotterdam en Antwerpen is gelegen. Het terrein omvat circa 60 hectare bruto terrein wat is ontwikkeld voor openstelling van de Europese binnengrenzen.
 • Status
 • Bestaand
Meer informatie over dit terrein

Belcrum

 • Beschrijving
 • Het bedrijventerrein Belcrum is gelegen ten oosten van het bedrijventerrein Emer-Zuid en ten zuiden van De Krogten.

  Het is een van de oudere bedrijventerreinen van de stad Breda met een totaal bruto oppervlakte van ca. 25 hectare. Een groot deel van het terrein is inmiddels eigendom van de gemeente en staat op de planning om herontwikkeld te worden.

  De wijk Belcrum, met tevens het nieuwe centraal Station, is de afgelopen jaren volledig gerevitaliseerd. Belcrum beschikt ook over een haven met aansluiting op de Mark en Markkanaal.
 • Status
 • Bestaand
Meer informatie over dit terrein

Rithmeesterpark - noordelijk gebied

 • Gemeente
 • Breda
 • Plaats
 • Breda
 • Straat
 • Princenhagelaan
 • Beschrijving
 • Het nieuwe bedrijvenpark “Rithmeester Park" ligt in een groene omgeving en is hét nieuwe werkgebied in Breda.

  Doel is het creëren van een uitstekend werkklimaat in een groene en inspirerende omgeving met bestaande kantoren, bedrijven en voorzieningen zoals vergader- en hotelfaciliteiten. In de directe omgeving bevinden zich hotels, de wijk Princenhage, kinderdagverblijven, de woonboulevard, het kennisinstituut Dinalog, het Mastbos en de leuke en landschappelijke omgeving van de RIth met haar streekproducten.

  Samen met de ondernemer wordt op maat gekeken naar de mogelijkheden, waarbinnen kavels flexibel - zowel qua grootte als invulling bestemmingtechnisch - kunnen worden aangeboden.

  Ter verduidelijk wordt uitgegaan van de volgende drie deelgebieden:
  - de noordelijke zone
  - de middenzone
  - de zuidelijke zone

  Navolgende betreft het noordelijke deelgebied.
Meer informatie over dit kavel

Rithmeesterpark - midden gebied

 • Gemeente
 • Breda
 • Plaats
 • Breda
 • Straat
 • Princenhagelaan
 • Beschrijving
 • Het nieuwe bedrijvenpark “Rithmeester Park" ligt in een groene omgeving en is hét nieuwe werkgebied in Breda.

  Doel is het creëren van een uitstekend werkklimaat in een groene en inspirerende omgeving met bestaande kantoren, bedrijven en voorzieningen zoals vergader- en hotelfaciliteiten. In de directe omgeving bevinden zich hotels, de wijk Princenhage, kinderdagverblijven, de woonboulevard, het kennisinstituut Dinalog, het Mastbos en de leuke en landschappelijke omgeving van de RIth met haar streekproducten.

  Samen met de ondernemer wordt op maat gekeken naar de mogelijkheden, waarbinnen kavels flexibel - zowel qua grootte als invulling bestemmingtechnisch - kunnen worden aangeboden.

  Ter verduidelijk wordt uitgegaan van de volgende drie deelgebieden:
  - de noordelijke zone
  - de middenzone
  - de zuidelijke zone

  Navolgende betreft het middelste deelgebied.
Meer informatie over dit kavel

Rithmeesterpark - zuidelijk gebied

 • Gemeente
 • Breda
 • Plaats
 • Breda
 • Straat
 • Princenhagelaan
 • Beschrijving
 • Het nieuwe bedrijvenpark “Rithmeester Park" ligt in een groene omgeving en is hét nieuwe werkgebied in Breda.

  Doel is het creëren van een uitstekend werkklimaat in een groene en inspirerende omgeving met bestaande kantoren, bedrijven en voorzieningen zoals vergader- en hotelfaciliteiten. In de directe omgeving bevinden zich hotels, de wijk Princenhage, kinderdagverblijven, de woonboulevard, het kennisinstituut Dinalog, het Mastbos en de leuke en landschappelijke omgeving van de RIth met haar streekproducten.

  Samen met de ondernemer wordt op maat gekeken naar de mogelijkheden, waarbinnen kavels flexibel - zowel qua grootte als invulling bestemmingtechnisch - kunnen worden aangeboden.

  Ter verduidelijk wordt uitgegaan van de volgende drie deelgebieden:
  - de noordelijke zone
  - de middenzone
  - de zuidelijke zone

  Navolgende betreft het zuidelijk deelgebied.
Meer informatie over dit kavel

IABC 5325

 • Gemeente
 • Breda
 • Plaats
 • Breda
 • Straat
 • IABC
 • Beschrijving
 • Op uitstekende locatie gelegen (volledig geklimatiseerde en gekoelde) bedrijfshal met kantoren. In het gedeelte wat per 1 januari 2017 beschikbaar komt voor de verhuur zit thans The Greenery gevestigd. De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 20.527m2 BVO, waarvan omstreeks 8.500 m2 beschikbaar komt voor de verhuur. Het overige deel is momenteel verhuurd aan Helmer BV en Fruitful Office.

  Het complex is gelegen nabij diverse uitvalswegen en ligt op korte afstand van de rijkswegen A16 ( Rotterdam / Breda / Utrecht ) en de A58 ( Roosendaal / Breda / Tilburg / Eindhoven ).

  Bedrijventerrein IABC kan worden gezien als een representatief bedrijventerrein en kent een diversiteit aan bedrijven, waaronder het distributiecentrum van de JUMBO, The Greenery, Samsung, Sligro en Ssang Yong. De bedrijfshallen zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven die vallen in de AGF-sector, echter ook geschikt ten behoeve van logistieke activiteit.

  Echter, beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de SpotShot van de locatie of bezoek de project website. Direct direct contact opnemen voor aanvullende informatie kan natuurlijk ook. 
breda iabc cooled warehouse refrigirated storage luchtfoto
Meer informatie over dit kavel